Oppdag ferieleieinntekter i Kroatia, Montenegro og Slovenia

Leiligheter &Rooms Slovenian Istria, Koper

Beskrivelse

Truške Landsbyen ligger i hjertet av slovensk Istria, kun 15 minutters kjøring fra sentrum av Koper. Utenfor landsbyen er familiebustadinnretning Kozlović der tilbyr rom og leiligheter, samt kulinariske herligheter av orden. Plasseringen er rolig, omgitt av natur og vakker utsikt over havet og landskapet. Miljøet er ideelt for dem som søker hvile og bygging av en ny kraft, men du ønsker å bo i sentrum av hendelsene i den slovenske kysten, hvor det er utbredt over hele middelhavsklima respekt. I tillegg til fersk og fantastisk å se at du besøker med oss ​​kan vi tilby dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom og leiligheter for tre personer (eget bad og kjøkken) luft. Hvis du ønsker, kan du tilberede frokost etter avtale tilbyr lunsj og middag. Brukere av rommene er et fullt utstyrt kjøkken og en terrasse med utegrill. Vi kan også hjelpe med å organisere en aktiv ferie og tilbyr fasiliteter for seminarer og møter. I nærområdet er det løyper som passer for syklister. Camino tar deg gjennom enger og skog i nærheten bekken og er full av friskhet. For å bedre forstå vinkultur kan du besøke de nærliggende gårder, som tilhører den Wine Road Istria. Videre terrasse som innbyr poležavanju og sole seg i klubbrommet, slappe av med biljard, bordfotball, dart eller spille et "spill for Briscola" med lokalbefolkningen. Vi tilbyr også en datamaskin med gratis internettilgang. I løpet av sommermånedene, finner sted etter at alle de omkringliggende landsbyer, tradisjonelle ferie - Sagra, hvor du kan bli kjent med de vaner og skikker Ištrijanov røtter og smake på typiske retter. Spesielt bør det bemerkes at i mai måned i Marezige nabolandsbyen, holdt den tradisjonelle utstillingen Refosco, som belønner de beste vinene og som utføres med parade begrunnelse av bondelivet Ištrijanov. I mellomtiden, i juni, da slår alle fans av jazzmusikk, storband på festivalen MareziJazz.

Kart

Anmeldelser

Har du bodd her? Legg til anmeldelse

Jerzy Skulimowski

Saturday, August 18, 2012
Polecam ! Znakomite miejsce w Słoweńskiej Istrii.Przystępne ceny za nocleg. Blisko do Kopru,Piranu itp.Bardzo mili gospodarze. Doradzą, pomogą.Jeśli ktoś szuka cichego lokum z dala od miejskiego gwaru i z boku kurortów to jest właśnie to.Pani Mateja Hrvatin Kozlovic zajmuje się też produkcją oliwy z oliwek.Do kupienia na miejscu.Super jakość.

Andrea Švancárová

Friday, August 5, 2011
V tomto zariadení sme boli ubytovaní 10 dní,mali sme krásnu izbu s balkónom a výhľadom na more.Cítili sme sa tu výborne a to aj vďaka úžasným hostiteľom ako Kozlovičovci nepochybne sú.Majiteľka Tejka je milá,priateľská,vždy ochotná pomôcť a poradiť.Preto toto zariadenie 100% odporúčam navštíviť!!!! O rok sa tam už tešíme.S takýmito úžasnými ľuďmi sme sa ešte nestretli...
Fra 20 natt (s)
Min opphold er 1 nights
Mateja Hrvatin Kozlovic
+386 41 248 964
Fra 20 natt (s)
Ta kontakt med