VEGA

Oppdag ferieleieinntekter i Kroatia, Montenegro og Slovenia

Rom VEGA, Herceg Novi, Igalo (Herceg Novi)

Beskrivelse

Leiligheter og rom "VEGA", omgitt av vakker middelhavshage og en egen terrasse, ligger i den vakreste og fredelig del av pinnene, i Herceg Novi, en avstand på 150 meter fra sjøen. I nærheten ligger en bank og et supermarked, er en 15-minutters spasertur en middelhavs Health Center - Igalo og på 20 minutter den gamle byen Herceg Novi, med museer, gallerier, kirker og en marina for yachter. Alle våre gjester, hvis ønskelig, kan bli med oss ​​på turer rundt Kotorbukta, som vi organisere med båten vår "VEGA". Room "Vega 1", double, har et bad, en TV med kabel-TV, og Wi-Fi Internett. Rommet har aircondition. Ingen kjøkken, men det er lite rom kjøleskap, kokeplater, og grunnleggende kjøkkenutstyr. Room "Vega 2", trippel, et eget bad, en TV med kabel-TV, og Wi-Fi Internett. Rommet har aircondition. Ingen kjøkken, men det er lite rom kjøleskap, kokeplater, og grunnleggende kjøkkenutstyr.

Kart

Anmeldelser

Har du bodd her? Legg til anmeldelse

damir rafai

Wednesday, September 19, 2018
smestaj odlican sve blizu parking super vlasnici dobri i uvek su na raspolaganju za pomoc uglavnom sve najbolje super je bilo

Arina Djurovic

Sunday, February 15, 2015
Letovala sam sa dvoje dece prosle godine kod ovih divnih, ljubaznih i kulturnih domacina. Imam samo reci hvale i za njih i za smestaj. Ljubazni su, diskretni, smestaj je cist i komforan. Poseduju i brod kojim smo isli na divan izlet. Sve preporuke za porodicu Mendegaja!
Fra 12 natt (s)
Min opphold er 4 netter
Dragana Mendegaja
+ 382 69 780 403
Fra 12 natt (s)
Ta kontakt med