Oppdag ferieleieinntekter i Kroatia, Montenegro og Slovenia

Leiligheter Nikolica Leisure 2 , Pelješac, Dingač

Beskrivelse

Apartmani Nikolica smješteni su u Dingacu (Borak b.b), na poluotoku Pelješcu, 95 km zapadno od Dubrovnika. Podrucje Potomja poznato je po vinogradarskoj i vinarskoj tradiciji, a upravo se na padinama po imenu Dingac uzgaja grožde za proizvodnju jednog od najkvalitetnijih hrvatskih crnih vina - Dingaca.

Ovo vino sa zašticenim zemljopisnim podrijetlom odlikuje se krepkim i jakim okusom koje može zahvaliti toploj klimi s puno sunca. Iz istih se razloga Dingac Borak Potomje svida i turistima koji ce ovdje naci nedirnut mir. Dovoljno je reci da se prva trgovina, pošta i pumpna stanica nalazi cak 3 kilometra dalje, dok su apartmani i sobe privatnih kuca za ljetovanje udaljeni od mora samo 10 do 20 metara.

Plaže su šljuncane s mjestimicno pješcanim zonama, a kupališta pred kucama su kamenita. Osim po vinu, ribi i školjkama, Pelješac je poznat po atraktivnom i bogatom podmorju, pa ga rado posjecuju ronioci i sportski ribolovci. Vlasnik objekta ne živi u objektu koji se iznajmljuje. Pješacka udaljenost od plaže je 20 m, a plaže su šljuncane i od betonskih ploca.

Kart

Vis kart

Anmeldelser

Har du bodd her?
Pris på forespørsel
Min opphold er 0 natt (s)
Marija Radović
+385 98 571 226
Pris på forespørsel
Ta kontakt med